Szolgáltatásaink

Bérlőknek és bérbeadóknak

Ingatlankeresés

Tapasztalt és magasan képzett szakembereink az ipari ingatlanpiac teljes spektrumát feltérképezve, ügyfeleink igényeit szem előtt tartva találják meg a minden szempont szerint legoptimálisabb ingatlant.

Bérlőképviselet

Szakértőink segítenek a bérleti időszak lejárata előtt vagy a felmondási lehetőség közeledtével a lehető legjobb ingatlanstratégia kialakításában. Akár újabb területekre van szükség, akár területek visszaadása a cél, tanácsadóink szakértelmére és piacismeretére támaszkodva a lehető legjobb feltételeket éri el.

Tulajdonosképviselet

Ingatlantulajdonosok piacra lépését segítjük, ingatlanjaik teljes körű bérbeadási- és marketingstratégiája elkészítésével.

Project Management

A szolgáltatások teljes körét nyújtjuk a műszaki 'due diligence' (átvilágítási) riportoktól a munkahely-kialakításon, a tendereztetésen és a projekt lebonyolításon keresztül a kivitelezési menedzsmentig.

Ingatlanvagyon-kezelés / Property Management

A CBRE az ingatlankezelésen túlmutató, integrált szolgáltatásokat kínál intézményi partnereinek és magánszemélyeknek egyaránt: a kereskedelmi ingatlanok értékét egységes - az üzemeltetés, bérbeadás, marketing és a befektetési szolgáltatások teljes skáláját felölelő - megközelítéssel maximalizálja.

Ingatlanbefektetés

Ügyfeleink bevételeinek maximalizálását biztosítjuk mind ingatlanok eladása, mind vásárlása esetén, a kereskedelmi ingatlanbefektetési piac minden területén. Befektetési tanácsadóink szoros kapcsolatot ápolnak jelentős helyi és nemzetközi befektetőkkel és számos hazai és regionális tranzakcióban vesznek részt.

Ingatlanpiaci elemzések

Szakértőink negyedévente közzétett elemzésekkel, valamint személyre szabott megvalósíthatósági tanulmányokkal és igény szerint fókuszált kutatásokkal segíti ügyfeleinket a legjobb üzleti döntéshez.

Marketing és PR tanácsadás

Marketingszolgáltatásainkkal segítünk új bérlők megszólításában, régebbi ingatlanok újrapozícionálásában, a piaci jelenlét hangsúlyosabbá tételében. A tulajdonosok igényei alapján a marketingeszközök kidolgozásától a sajtójelenlét koordinálásáig a kommunikációs kampány egész folyamatát lebonyolítjuk.

Felkeltette az érdeklődését?

Keresse szakértő tanácsadóinkat!

+36.1.374.3040

office.hungary@cbre.com

www.cbre.hu
Nem találta meg amit keresett?

Engedje meg, hogy szakértőnk segítsen. Még ma munkaidőben keresni fogjuk.